Meermalige, traceerbare oplossing

Meermalige, traceerbare oplossing

Newwen, koploper en partner van bedrijven voor logistieke ladingdragers, stadslogistiek, fulfilment middelen en meermalige verpakkingsoplossingen, is trots om de lancering aan te kondigen van hun nieuwste innovatie op het gebied van meermalige, traceerbare verpakkingsoplossingen. Deze verpakkingsoplossing is speciaal ontworpen voor bedrijven in de transitie naar een 100% circulaire en volledig energie-neutrale logistiek. Het biedt een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele eenmalige (wegwerp) verpakkingen.

De nieuwe verpakkingsoplossing is gemaakt van het sterke en veilige polypropyleen waardoor het meermalig bruikbaar is. Daarnaast is het volledig plat of invouwbaar te maken. Dit scheelt opslag- en transportkosten, Co2 en tijd. Alle Newwen verpakkingen zijn voorzien van een gekoppelde RFID, QR, Barcode label voor het traceren van bewegingen en locaties. Dit maakt interne en externe processen inzichtelijker en efficiënter. De verpakkingen zijn volledig circulair en behouden een restwaarde.  

"We zijn ontzettend enthousiast over de lancering van deze innovatie", aldus Bob IJpelaar, Managing Director van Newwen. "We geloven dat deze verpakkingsoplossingen een grote impact zullen hebben op de transitie naar een volledig circulair en energie neutrale logistiek. Inmiddels lopen meerdere testen in de horti en AGF sector. We zijn ervan overtuigd dat bedrijven de voordelen snel zullen waarderen en we kijken ernaar uit om deze nieuwe verpakkingen aan te bieden aan ons netwerk."

Newwen is onderdeel van de Van Vliet Containers groep met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van logistieke ladingdragers in Horti en Retail.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v