Bestel gratis (extra) muurposters!

Bestel gratis (extra) muurposters!

Later deze week ontvangen alle abonnees van KAS Magazine de Hortisoccer EK 2024 muurposter, een initiatief van Holland Hortimedia, de uitgever van Goedemorgen, Hortibiz en Tuinbouwmarktplaats. Op de poster staat het volledige wedstrijdschema van het EK Voetbal en kun je de uitslagen bijhouden. Ontvang je KAS niet en wil je toch een gratis poster ontvangen? Of wil je meer exemplaren om te verdelen onder collega's? Laat het ons weten!

Hortisoccer, de leukste online voorspellingspoule van de tuinbouw, gaat weer van start. Vanaf nu kun je jouw voorspellingen voor de wedstrijden van het EK Voetbal doorgeven en maak je kans op geweldige prijzen. En bovendien: meedoen is gratis! Hortisoccer is dé online EK 2024 voorspellingspoule van de tuinbouw. Het spel wordt traditioneel tijdens elk eindtoernooi georganiseerd door Holland Hortimedia. Meespelen en inschrijven is gratis en kost je slechts een paar minuten. Daarmee maak je kans op de voetbalbeleving van je leven! Ga naar www.hortisoccer.nl en speel mee.

In samenwerking met een groot aantal bedrijven uit de tuinbouw is bovendien de Hortisoccer EK 2024 muurposter weer gemaakt. Hierop vind je alle wedstrijden, zodat je altijd weet wanneer jouw favoriete land moet spelen. Bovendien kun je jouw Hortisoccer-voorspellingen op de poster invullen of kun je de uitslag opschrijven. Je ontvangt de poster deze week gratis bij KAS Magazine. Ontvang je KAS niet en wil je toch een gratis poster ontvangen? Of wil je meer exemplaren van de muurposter? Stuur dan een mailtje naar info@hollandhortimedia.nl en we sturen de poster(s) naar je toe.

Morgen, woensdag 29 mei, wordt de eerste poster in de studio van Hortibiz Newsradio symbolisch overhandigd. Aan wie? Luister tussen 10.00 en 11.00 uur live mee via www.hortibiznewsradio.nl!

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v