Gratis workshop ontwikkelgesprekken

Gratis workshop ontwikkelgesprekken

Het grootste deel van de werknemers spreekt de wens om te willen ontwikkelen niet uit. De behoefte is er wel, maar het blijft vaak hangen bij welke kant ze op willen, of wat de mogelijkheden zijn binnen het bedrijf. Leren en ontwikkelen is geen individuele verantwoordelijkheid van werknemers. Werkgevers of leidinggevenden hebben hier ook invloed op.

In de gratis workshop ‘Haal meer uit ontwikkelgesprekken met je werknemer’ van Kasgroeit leren ondernemers en leidinggevenden hoe zij meer kunnen halen uit de ontwikkelgesprekken met werknemers. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Deelname Kom in de Kas
Kasgroeit is in het weekend van 1 en 2 april met een werkplein ook aanwezig tijdens Kom in de kas. Dat gebeurt op vier locaties in de regio’s Aalsmeer, Noordoostpolder, Venlo en Westland. Openstaande vacatures in deze regio’s worden aan het publiek getoond. De adviseurs van Kasgroeit staan op genoemde locaties klaar voor vragen. Ook geven zij belangstellenden verdere toelichting over de mogelijkheden qua werken en ontwikkeling in de glastuinbouw.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v