Teammanager: veelzijdig, innovatief en uitdagend

Teammanager: veelzijdig, innovatief en uitdagend

Zeg vaarwel tegen alle fabels rondom Teammanagers in de kas: Bekijk de nieuwste video van Schenkeveld Tomaten voor de functie van Teammanager!

We moeten echt even praten over die hele Teammanager situatie in de kas. Er zijn zoveel misverstanden over deze functie dat het gewoon niet meer leuk is. Dus, wat dachten jullie ervan om die fabels even flink de grond in te boren? Laten we het even rechtzetten: nee, als Teammanager sta je niet eindeloos te ploeteren in de kas. En nee, je hoeft niet de hele dag tussen de tomatenplanten te werken, om maar te zwijgen over die viezigheid of het zware werk. In een video laten onze Teammanagers Bart, Guy en Melanie zien dat het werk als Teammanager juist veelzijdig, innovatief, leuk, uitdagend en duurzaam is. ‘’Elke dag is een uitdaging, elke week is een doel!’’.
 
De Teammanager staat dus niet meer heel de dag te ploeteren in de kas, maar vervult een cruciale rol in het coördineren en motiveren van een team. Zwaar werk en een vieze werkomgeving behoren tot het verleden! Communicatieve vaardigheden en een innovatieve geest zijn de sleutels tot succes in deze rol.
 
Dus, wat denk je ervan? Durf jij de uitdaging aan om deel uit te maken van ons superteam als Teammanager? Bekijk onze wervingsvideo hier en ontdek waarom het werken als Teammanager zo leuk is!

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v