Speerpunten Human Capital Agenda 2023-2025

Speerpunten Human Capital Agenda 2023-2025

Afgelopen september is de eerste versie van de Human Capital Agenda opgesteld. Komende maand wordt deze afgerond en door het bestuur vastgesteld. Voor nu kun je de speerpunten voor de komende drie jaar hier al bekijken.

"Op de heidag van 19 september 2022 is met ondernemers en stakeholders het fundament gelegd voor de Human Capital Agenda 2023-2025.  Deze agenda bouwt voort op de Human Capital Agenda 2020-2022 en de acties die daaruit zijn voortgekomen. De komende weken gebruiken we om de agenda - in dialoog met de leden en omgeving - te toetsen en te verrijken. Naar verwachting wordt de definitieve versie van de HCA 2023-2025 en het jaarplan voor 2023 in december 2022 vastgesteld", aldus Glastuinbouw Nederland.
 
Onze ambitie
"Als glastuinbouw willen we bekend staan als een toekomstgerichte sector met respect voor mens, natuur en milieu. Een sector waar het goed werken is, met uitstekende perspectieven en doorgroeimogelijkheden. Om die ambitie te realiseren, moeten we die belofte eerst en vooral veel beter en breder waarmaken in de praktijk. Je kunt je wel profileren als aantrekkelijk werkgever; maar je zult het vooral moeten zíjn. Door invulling te geven aan goed, mensgericht werkgeverschap en de sector beter te profileren zorgen we dat meer mensen (blijven) kiezen voor werken in de glastuinbouw."

Bekijk hier wat de speerpunten zijn

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Paprika Horti Newsradio. Luister terug!

Paprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v