Word ook ambassadeur!

Word ook ambassadeur!

De glastuinbouwsector levert de basis voor een gezonde en gelukkige samenleving. Hoe krijgen we dit met elkaar op het netvlies bij politiek, media, burger en consument? Daarover vertelt Rob Baan van Koppert Cress, tevens bestuurslid van Glastuinbouw Nederland, in een video.

Regiobijeenkomsten
De komende maanden organiseren de regio's van Glastuinbouw Nederland bijeenkomsten waarin het thema Gezondheid & Geluk centraal staat. Rob Baan houdt tijdens deze bijeenkomsten een lezing over het thema. Voor de bijeenkomsten waar hij zelf niet bij aanwezig kan zijn, is een video gemaakt. Laat je alvast inspireren door het bekijken van de video. Bekijk de agenda voor een overzicht van de regiobijeenkomst bij jou in de regio.

Toolkit Gezondheid & Geluk
Daarnaast wordt tijdens de bijeenkomsten de Toolkit Gezondheid & Geluk gepresenteerd. Vanuit het thema wil Glastuinbouw Nederland de positionering van de Nederlandse glastuinbouw versterken. "Dit kunnen we niet alleen en daarom is de rol van ondernemers hierin groot. Om deze rol goed te kunnen pakken, zijn wel handvatten nodig. Daarom lanceerde Glastuinbouw Nederland in juni een digitale toolkit met praktische tools, links en inspiratie. Door interactie met onze omgeving vergroten we de waardering voor onze sector. Samen kunnen we meer begrip kweken. Dat bereiken we door ons verhaal vaker en beter te vertellen, te luisteren naar onze omgeving en zichtbaar te maken hoe wij werken aan een gezonde en groene samenleving. Alleen samen kunnen we dit bereiken", aldus Glastuinbouw Nederland.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v