Freshride: 48.000 euro voor goede doelen

Freshride: 48.000 euro voor goede doelen

Afgelopen zaterdag 9 september vond de dertiende Freshride plaats. Vroeg in de ochtend vertrokken een kleine 40 renners uit de AGF-branche bij Harvest House voor een tocht van ruim 100 of 200 kilometer richting Westdorpe. €45.000.- gaat naar de Daniël den Hoed Stichting en €3.000,- gaat naar twee lokale goede doelen.

De tocht van ruim 200 kilometer begon onder begeleiding van motorrijders en de bezemwagen bij Harvest House. De kortere tocht van ruim 100 kilometer begon bij Noordhuys Packaging in Oude Tongen. Traditiegetrouw zijn de tussenstops bij bedrijven in de AGF-keten. Dit jaar reden de Freshriders van Harvest House naar 4Evergreen in Westdorpe. Onderweg stopten ze bij Noordhuys Packaging en lunchten bij Patrijs. Vervolgens fietsten zij daarna nog een stuk naar 4Evergreen in Westdorpe waar een heerlijke barbecue wachtte.

Met dank aan de vele sponsoren en de deelnemers die de verplichting van het verkopen van groenteboxen op zich namen, overhandigen de Freshriders binnenkort een cheque ter waarde van € 45.000,- aan de Daniël den Hoed Stichting. Zij besteden de cheque aan verder onderzoek en ontwikkeling van immuuntherapie in de strijd tegen kanker.

Rob Noordermeer, verkoper bij Harvest House en medeorganisator van de Freshride: “Het leuke van de Freshride is dat alle schakels van de keten zijn vertegenwoordigd in ‘het peloton’. Zo werken we op een gezonde manier naar een gezamenlijk doel: Samen fietsen voor een gezonder leven.”

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v