ABAB zet zich in voor lokale initiatieven

ABAB zet zich in voor lokale initiatieven

Op 15 en 16 maart 2024 komen honderden medewerkers van ABAB in actie voor ABAB Doet. Deze medewerkers zetten zich in voor diverse goede doelen en lokale initiatieven, deels in samenwerking met NLdoet. De vrijwilligersactie is georganiseerd ter ere van het 100-jarig bestaan van het bedrijf. Het weekend staat in het teken van betrokkenheid bij de samenleving.

Vrijdag 15 maart is het startschot voor het ABAB Doet weekend. De medewerkers voeren klussen uit voor een woonzorgorganisatie en ze helpen sociale instanties om cliënten een leuke dag te bezorgen bij musea. Ook sorteren ze producten bij de Voedselbank en voeren ze activiteiten uit bij het Rondetafelhuis in Tilburg en Wonen bij De Parel in Sprundel. Daarnaast zetten ABAB-medewerkers zich in op verschillende zorgboerderijen, zoals Zorgboerderij De Kleine Hoeve in Breda.
 
Op zaterdag 16 maart staat er nog meer op het programma. De ABAB-medewerkers gaan dan verder bij verschillende lokale initiatieven. Van het wassen van kratten bij de Voedselbank Nijmegen tot het sorteren van producten bij de Voedselbank Venray. De medewerkers van ABAB willen met hun acties van betekenis zijn voor de samenleving.
 
Het evenement markeert dit jaar het 100-jarig bestaan van ABAB en zal jaarlijks terugkeren. Zo zorgen de ABAB-collega's voor blijvende positieve impact. ABAB kijkt uit naar het voortzetten van deze mooie traditie in de komende jaren, ook na een eventuele fusie.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v