GroentenFruit Huis reikt tweede Impact Award uit

GroentenFruit Huis reikt tweede Impact Award uit

Gisteren is tijdens het derde GroentenFruit Huis congres de tweede GroentenFruit Huis Impact Award uit aan Arie van der Linden, Head of Quality bij Bakker Centrale Inkoop B.V. Inkoop. Hij kreeg deze Award vanwege de bijzondere wijze waarop hij zich heeft ingezet voor de groente- en fruitsector, ofwel het verschil heeft gemaakt in het belang van alle leden.

"Met zijn passie voor kwaliteit, voedselveiligheid én samenwerking heeft Arie zich gedurende zijn hele carrière belangeloos ingezet om de hele sector vooruit te helpen. Hij was nagenoeg vanaf de start betrokken bij Food Compass. Zijn leiderschap en samenwerking hebben de sector vooruit geholpen. Ook zijn expertise en ondersteuning zijn van onschatbare waarde geweest voor het vertalen van regelgeving naar praktijk. Kortom: een man met hart voor de groente- en fruitsector, die de hele sector voruit helpt met zijn inzet en inzichten!", aldus GroentenFruit Huis.

Met de GroentenFruit Huis Impact Award spreekt GroentenFruit Huis publiekelijk haar waardering uit naar Arie van der Linden. Hij doet dit immers niet uit eigen belang, maar volledig in het belang van de hele sector.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v