Bijzondere mijlpaal

Bijzondere mijlpaal

50 Jaar geleden zijn de (schoon)ouders van Rob en Hannie Moors van Kwekerij Moors gestart met het bedrijf. Begonnen met kool en sla in de vollegrond en telkens als er een beetje geld werd verdiend, werd er uitgebreid met de bouw van een nieuw stukje kas. Piet was druk met de gewassen en het sorteren, Annie heeft zelfs een groentewinkeltje aan huis gehad en zij plakte letterlijk en figuurlijk de pleisters waar dat nodig was.

"Door de jaren heen is er veel verbouwd en uitgebreid. Op de fundering die zij 50 jaar geleden hebben gelegd, zijn wij verder kunnen groeien. Alhoewel de tuinbouw door de jaren heen gemoderniseerd is, er niet meer gesjouwd wordt met kistjes en Rob net zoveel manager als tuinder is, is er in de basis niet zoveel veranderd. Tijdens het eten wordt aan de keukentafel besproken ‘wat de prijzen doen’, begrip en onbegrip wisselen om voorrang als de WKK nèt op pakjesavond op storing valt en we weten hoe het is om kansen te blijven zien in tijden van grote uitdagingen. Maar we genieten vooral van onze jonge spruiten die zichzelf ontwikkelen, al dan niet met interesse voor de sector."

Rob en Hannie vinden het mooi dat zij zo met z’n allen dit jubileum kunnen vieren. "Ieder vanuit zijn eigen rol, met gedachtes en emoties. We hebben allemaal, zowel de familie als alle medewerkers nu en in het verleden, ons steentje bijgedragen om dit jubileum te kunnen vieren. Daar kunnen we oprecht alleen maar dankbaar voor zijn", aldus de ondernemers op LinkedIn.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v