Wereldwijde samenwerking Svensson en AGCULTURE

Wereldwijde samenwerking Svensson en AGCULTURE

Om de tuinbouwsector verder te helpen en meer oplossingen te bieden voor de uitdagingen op het gebied van klimaat, licht en energie zijn Svensson en AGCULTURE een wereldwijde samenwerking aangegaan.

Met deze samenwerking willen beide bedrijven de markt bedienen met hun expertise en hoogwaardige oplossingen. Bovendien willen de partners synergie creëren door middel van een gecombineerde oplossing van glas, klimaatschermen en adviesdiensten, om telers en kassenbouwers te helpen om een beter kasklimaat en een betere teelt te realiseren.

Svensson, marktleider op het gebied van klimaat- en schermoplossingen, en hightech glasleverancier AGCULTURE, delen dezelfde visie om voortdurend innovatieve producten en oplossingen te bieden voor de uitdagingen en behoeften van de telers. Deze gemeenschappelijke visie is de basis van deze samenwerking.

"Dit partnerschap past goed in onze strategie om een beter kasklimaat te creëren voor zowel mens als plant. Door de samenwerking met AGCULTURE zien we veel voordelen bij het leveren van licht- en klimaatoplossingen aan kassenbouwers en telers in de glastuinbouw”, zegt Anders Ludvigson, CEO Svensson.

Svensson en AGCULTURE blijven zelf hun producten en diensten verkopen en integreren de gecombineerde oplossingen in hun portfolio. De aanvulling van de twee producten op het gebied van energiebesparing en verbetering van de lichtkwaliteit in de kas, samen met het geven van advies, zal de kwaliteit en opbrengst optimaliseren en tegelijkertijd de energiekosten verlagen.

"Studies tonen aan dat onze gecombineerde producten meer dan 23% extra energiebesparing opleveren, met dezelfde productiviteit en kwaliteit, wanneer ze samen worden gebruikt. Daarom hebben we besloten om verder te gaan met het vormen van een samenwerking en het ontwikkelen van een wereldwijd aanbod. We hebben samengewerkt met de experts van Svensson om een zo compleet mogelijke oplossing te bieden die aansluit bij onze visie: Telers in staat stellen om de plantkwaliteit te verbeteren en de opbrengst te verhogen en tegelijkertijd het gebruik van fossiele en biobrandstof te verminderen", aldus Mohammad Shayesteh, directeur AGCULTURE.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Paprika Horti Newsradio. Luister terug!

Paprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v