'Nieuwe meloenen bieden toegevoegde waarde'

'Nieuwe meloenen bieden toegevoegde waarde'

In Brunei is Superfish Growers de grootste meloenenproducent. Het bedrijf doet er alles aan om het beste fruit te leveren met behulp van geavanceerde landbouwtechnieken, arbeidsintensieve zorg en premium zaden. Rijk Zwaan voorziet het bedrijf van het juiste assortiment.

Directeur Foo Gwen Tong: "Kwaliteitszaden van de meloenrassen Finura RZ en Sagami RZ leiden tot gezonde gewassen en betere opbrengst."

Superfish Growers is gevestigd in het Agro-Technology Park, midden in het hart van Brunei Darussalam. Het omvat bedrijven die gelegen zijn op 50 hectare met een staf van 100 telers, toezichthouders en management. Tong: "Al onze producten worden geteeld in hightech kassen die in 2018 zijn opgericht. De soorten meloen en Piel de Sapo-meloenen waren de eerste en zijn nog steeds de belangrijkste commerciële producten. Kleinere producten zijn lange rode pepers, cherrytomaatjes en sla. Onze belangrijkste markt bevindt zich momenteel in Azië: Singapore, Maleisië en China. We hopen in de nabije toekomst de markt in het Midden-Oosten te bereiken."

Lees hier verder (Engelstalig)

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Paprika Horti Newsradio. Luister terug!

Paprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v