GreenV Mexico opgericht

GreenV Mexico opgericht

GreenV, een internationale groep tuinbouwtoeleveranciers, versterkt haar aanwezigheid in Mexico door de oprichting van GreenV Mexico en de benoeming van Mauricio Revah tot Managing Director. Deze investering is in overeenstemming met de internationale groeistrategie van GreenV om de referentie te worden in de mondiale tuinbouwsector door toonaangevende en innovatieve leveranciers met complementaire capaciteiten en activiteiten op meerdere continenten samen te brengen voor nauwe samenwerking en wederzijdse versterking, en erkent het belang van de Mexicaanse markt.

Mauricio Revah legt uit: “Er bestaat geen twijfel over het belang en het potentieel van de Mexicaanse markt. Het belangrijkste voordeel voor Mexicaanse telers en investeerders is dat GreenV Mexico de kracht van het Nederlandse tuinbouwinnovatienetwerk combineert met een lokale marktaanwezigheid, waardoor we een compleet aanbod aan oplossingen en een snel en hoog serviceniveau kunnen bieden. Dat maakt GreenV Mexico een zeer betrouwbare en waardevolle partner.”

De Mexicaanse vestiging ligt in het hart van het tuinbouwgebied Querétaro. Het bedrijf zal zich richten op de mid- en hightech markt en prioriteit geven aan klantenservice, projectontwikkeling en onderhoudsondersteuning. “Doordat we intensief samenwerken met de bedrijven uit het GreenV-netwerk en gebruik maken van elkaars kennis en expertise, wordt GreenV Mexico een toonaangevende partner voor lokale tuinbouwondernemers die Nederlandse kwaliteit eisen voor hun kassystemen, geïnstalleerd en onderhouden via een lokaal aanwezige organisatie. . Zo kunnen Priva-klanten in Mexico bij ons terecht voor onderhoud, service en updates, want samen met de andere GreenV-bedrijven zijn wij de officiële full-service partner voor Mexico”, aldus Mauricio Revah. “Vanuit ons kantoor in Querétaro zijn wij bereikbaar voor eventuele uitbreidingen, vervangingen of vragen op het gebied van service en onderhoud. Volgend jaar maart zijn we ook aanwezig op GreenTech Americas.”

Ard Vink, CEO van GreenV, licht toe: “GreenV heeft een sterke positie in een aantrekkelijke, mondiale groeimarkt. We zijn blij dat Mauricio GreenV Mexico gaat leiden. Mauricio heeft een jarenlange ervaring in de Mexicaanse tuinbouwsector en een grondig inzicht in de markt, diepgaande tuinbouwkennis en een zeer waardevol netwerk om ons doel om dit bedrijf samen met onze klanten verder te ontwikkelen succesvol te bereiken.”

GreenV is internationaal aanwezig met bedrijven die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld kassenbouw, irrigatieoplossingen, verwarming en koeling en elektrotechniek. Dit zijn onder meer Stolze, Voshol, Prins Group, Green Simplicity en HT Verboom in Nederland, JV Energy Solutions in Canada, Prins USA in de Verenigde Staten en Apex in Australië en Nieuw-Zeeland. GreenV is een dochteronderneming van HAL Investments in Nederland, een internationale investeringsmaatschappij die via HAL Trust aan de Amsterdamse Effectenbeurs is genoteerd.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v