Exposanten tevreden over GreenTech Americas

Exposanten tevreden over GreenTech Americas

Donderdag 23 maart jl. was de laatste dag van de GreenTech Americas. Het werd een drukke dag, met vooral veel bezoekers uit Mexico. Maar er waren ook veel mensen uit Colombia naar het event gekomen.

De beursorganisatie liet weten tevreden te zijn met de belangstelling. Tevrenden waren ook de standhouders, wat wel bleek uit de voorinschrijving voor 2024. De bestaande beurshal was aan het einde van het evenement alweer volledig volgeboekt voor het volgende jaar. Dat was ook het geval voor de eerste etage. Vanaf 2024 wordt ook deze etage van het congrescentrum in Quaereterro gebruikt voor de tuinbouwbeurs.

Veel Nederlandse bedrijven maakten nog gebruik van de door AVAG en GreenTech georganiseerde excursie naar het Agropark, die een dag later gehouden werd. De delegatie liet zich informeren over de activiteiten van de twaalf bedrijven die op het Agropark actief zijn. Zij kregen te horen dat al veel bedrijven een tweede of derde locatie hebben buiten het genoemde park, aangezien het Agropark vol is. De twaalf bedrijven exporteren hun producten naar de Verenigde Staten. Ruim 3.500 mensen zijn actief om de gewassen te verzorgen, verpakken etc.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v