Chinese delegatie in WHC

Chinese delegatie in WHC

Normaal gesproken blijven de deuren van World Horti Center in het weekend gesloten. Afgelopen zaterdag was echter een uitzondering en werden de deuren geopend voor een delegatie uit de provincie Shandong in China.

Onder de aanwezigen bevonden zich de heer Chen, de vice-gouverneur van de provinciale regering van Shandong, en vertegenwoordigers van de steden Weifang, Heze en Jinan. Zij werden hartelijk ontvangen door CEO Puck van Holsteijn en CFO John van Adrichem. Tijdens hun bezoek mocht de delegatie luisteren naar diverse presentaties en toespraken van Puck van Holsteijn, Li Zeng Manager Internationale Projecten bij Lentiz onderwijsgroep en Pieter Varekamp, wethouder gemeente Westland. Later werden zij meegenomen op een korte rondleiding door World Horti Center. Onderdeel van deze tour was een stop bij de onderzoeksfaciliteit van Vertify, hier vertelde Jeroen Sanders meer over het lopende onderzoek.

"Na COVID-19 intensiveren we onze samenwerking met China opnieuw. Een belangrijke eerste stap hierin was het MoU dat werd ondertekend door Jinan City Construction Group Co en World Horti Center. Samen bouwen we stap voor stap aan een groenere wereld met een duurzame voedselvoorziening", aldus World Horti Center op Instagram.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v