Bimi is Franse favoriet

Bimi is Franse favoriet

Gourmet de France is het magazine voor liefhebbers van Franse gastronomie. Zo bevat het magazine interviews met chefs, worden er lokale producten uitgelicht en worden er goede adressen en recepten gedeeld. Maar er is ook het unieke concept van de beroemde producttests! Regelmatig verzamelt Gourmet de France een jury van grote namen en experts in de gastronomie: gerenommeerde chefs, sterrenchefs, maar ook Meilleurs Ouvriers de France (MOF) of meester-restauranthouders komen een dag bijeen om een selectie van producten te proeven en te beoordelen.

In juni 2023 kwamen 12 professionals uit de restaurantsector samen in La Table de Franck Putelat in Carcassonne om een nieuwe editie van de test te starten. Onder de 14 producten van de dag had onze Bimi broccoli de eer om geproefd te worden. En werd geprezen door alle juryleden! Volgens de jury was de Bimi broccoli hét topproduct van deze tests, het product dat alle stemmen won en de favoriet was van bijna alle juryleden". Bimi kreeg de hoogste score van alle geteste producten, namelijk een 4,4/5.

De jury was helemaal in de ban van Bimi broccoli. "De smaak is fantastisch en ontzettend boeiend", begint een van de juryleden enthousiast. Een ander voegt toe: "Het heeft een complex smakenpalet met een vleugje artisjok of radijs". Maar dat is niet alles. Het oog wil ook wat. "Het is visueel aantrekkelijk met een prachtige kleur", zegt een jurylid, terwijl een ander opmerkt: "Het presenteert geweldig op een bord, met perfecte roosjes". De jury was unaniem: Bimi is een ware ster. "Het is een compleet gerecht op zich, het heeft niets anders nodig", klinkt het tot slot.

Zet een culinaire traktatie op tafel met onze heerlijke Bimi recepten! Geniet van culinaire recepten zoals Bimi met asperges, zalm en cider-citrussaus en Bimi met ham, aardappels en Hollandaisesaus. Of verwen je smaakpapillen met de ultieme combinatie van Bimi met gerookte zalm en avocadocrème. Deze gerechten zijn niet alleen smaakvol maar ook een lust voor het oog, ideaal voor een bijzonder diner thuis!

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v