EfficiŽnt zachtfruitsubstraat

EfficiŽnt zachtfruitsubstraat

Interesse in het zacht fruit segment? Dankzij de jarenlange praktijkervaring, opgedane kennis en grondig onderzoek is Lensli Substrates in staat geweest een efficiŽnt substraat voor de klein- en zacht fruit teelt te ontwikkelen. "Ons substraat bestaat uit een uitgebalanceerde combinatie van kokos, Zweeds veenmosveen en perliet. De combinatie van deze grondstoffen zorgt voor een open en luchtig substraat, dat snel water opneemt en zijn structuur behoudt", zo laat het bedrijf op Instagram weten.

"Dankzij deze samenstelling zijn wij in staat substraten met 100% kokos of 100% veen aan te passen, zonder op kwaliteit in te leveren, en in sommige gevallen zelfs te verbeteren. Daarnaast worden kokos en veen alleen maar schaarser en kostbaarder, dus hoe meer vervangen kan worden door goede, werkbare alternatieven, hoe beter."

Wil je meer te weten komen over dit substraat en wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs tijdens HortiContact of bekijk de website: https://www.lensli.com/substraat-voor-klein-en-zacht-fruit/.

Bekijk de post

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Paprika Horti Newsradio. Luister terug!

Paprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v