Appje naar jezelf sturen

Appje naar jezelf sturen

Speciaal voor Goedemorgen schrijft Peter Otte van Tekstxtra met regelmaat bijdragen over interessante en praktische zaken die spelen in de techwereld, die leuk zijn om te weten of waar jij mogelijk jouw voordeel mee kunt doen. Dit keer schrijft hij over het sturen van WhatsApp-berichten naar jezelf.

WhatsApp krijgt een functie om berichten naar jezelf te sturen. De functie was al in de bèta beschikbaar, maar nu komt het ook in de gewone versie van de app terecht.

Gebruikers kunnen WhatsApp op die manier gebruiken als digitaal notitieblok. Zo kun je jezelf bijvoorbeeld een boodschappenlijstje sturen en hoef je dat niet meer aan je dochter te vragen. Of een herinnering aanmaken voor een to do of als je ’s nachts niet kunt slapen je hersenspinsels opslaan.

De chat met jezelf en is aan te roepen door de knop voor een nieuw bericht in te drukken en dan bovenaan de lijst jezelf te kiezen. De functie zit al langer in concurrerende apps. Signal noemt het een 'Notitie aan mezelf' en bij Telegram heet het 'Bewaarde berichten'.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v