Innovaties groenteteelt op Gewasbeschermingsdagen

Innovaties groenteteelt op Gewasbeschermingsdagen

De Gewasbeschermingsdagen Groenteteelt zijn gericht op telers en specialisten die geïnteresseerd zijn in effectieve bestrijdingsmethoden voor ziekten en plagen die vaak voorkomen in de groenteteelt.

Koppert en Ecostyle geven advies voor bestrijden van Fusarium in onder andere paprika. Biobest geeft een toelichting voor bestrijding van Pythium in diverse groentegewassen en UPL behandelt de effectiviteit van Polyversum tegen diverse bodemschimmels. Certis Belchim geeft een workshop over de bestrijding van meeldauw en witte vlieg in komkommer en Bayer is aanwezig met uitleg over Serenade en Flipper. De workshops en demonstraties zijn gericht op het delen van kennis en praktische technieken om deze uitdagingen aan te pakken. Vertify licht de instapproef van spint in komkommer toe en er is een workshop over spuittechniek in tomaat.

Het forumgesprek tussen telers en monitoringsspecialisten op woensdagmiddag 24 april biedt een uitstekende gelegenheid om ervaringen te horen en inzichten op te doen in de praktijk van monitoring in de groenteteelt en de nieuwste ontwikkelingen in de praktijk. Voor adviseurs en gewasbeschermingsspecialisten is het nog mogelijk om deel te nemen aan één van beide ochtenden. Helaas kunnen telers niet meer aanmelden voor donderdagmiddag en -avond 25 april maar voor woensdag 24 april is dit zeker nog mogelijk.
 
Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v