Incotec op speciale ISF

Incotec op speciale ISF

Dit jaar viert het World Seed Congress het 100-jarig bestaan van de International Seed Federation (ISF). Op de speciale editie van het jaarlijkse zaadcongres (27-29 mei, Rotterdam, Nederland) toont het in Nederland gevestigde zaadtechnologiebedrijf Incotec zijn wereldwijde aanwezigheid en lokale oplossingen voor de zaadindustrie. Incotec is ook al lang sponsor van dit belangrijke evenement in de zaadsector.

Bruno Hoeltgebaum, Business Director Incotec : "Ons unieke kenmerk is dat Incotec wereldwijd aanwezig is met productie- en R&D faciliteiten, terwijl we aan de andere kant een productaanbod hebben dat is afgestemd op de specifieke klimaten en gewassen van elke regio. Als wereldwijde speler kunnen we als de eerste nieuwe en duurzame producten op de markt brengen, zoals microplasticvrije filmcoatings en pellets of technologie die de impact van abiotische stress door klimaatverandering helpt te verminderen."

Whitepaper
Een belangrijk doel van het World Seed Congress is om de industrie een platform te bieden om kennis uit te wisselen en te discussiëren over de ontwikkelingen en uitdagingen waar de sector voor staat. Hoeltgebaum: "In lijn hiermee hebben Incotec en moederbedrijf Croda een whitepaper gepubliceerd over de impact van abiotische stress door klimaatverandering op zaden, gewassen en voedselproductie. Experts uit de industrie en de academische wereld hebben bijgedragen aan deze paper. De whitepaper is verkrijgbaar in onze stand.”

Incotec nodigt congresbezoekers uit om een bezoek te brengen aan stand 3.21 in de exhibition area om te praten over zaadbehandeling en -verbetering.

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v