Beslis mee tijdens Horticoop’s Dragons’ Den

Beslis mee tijdens Horticoop’s Dragons’ Den

Onlangs ploften ze bij Horticoop’s leden op de deurmat: de uitnodigingen voor de volgende Horticoop-dag. Een dag die in het teken staat van samenwerking en vooruitgang – belangrijke onderwerpen in deze roerige tijden – op een plek die innovatie ademt. Heb jij je al aangemeld?

De speciale dag voor leden vindt dit keer namelijk plaats op de business unit Glastuinbouw van Wageningen University & Research (WUR) in Bleiswijk. Tijdens een vakinhoudelijk en interactief programma wordt u onder andere ondergedompeld in recente bevindingen van de WUR. Verschillende proeven leiden je langs noviteiten in de sector: van smaaktesten tot jaarronde biologische bestrijding, en van de ‘kas van 2030’ tot biorationals tegen ondergrondse ziekten. En, zoals dat gaat bij een investeringcoöperatie wordt de koers van toekomstige investeringen afgestemd met leden. Om dat te illustreren organiseert Horticoop een eigen Dragons’ Den. Hoe dat werkt lees je hier.

Nog niet aangemeld voor de Horticoop-dag op 2 november? Klik dan hier! De registraties stromen binnen, dus wacht niet te lang met aanmelden want VOL = VOL!

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v