17 april: GroentenFruit Huis congres in teken AI

17 april: GroentenFruit Huis congres in teken AI

Heb jij je al aangemeld voor het derde GroentenFruit Huis congres op Fort Wierickerschans in Bodegraven? Het overkoepelende thema van deze inspirerende dag is Artificial Intelligence (AI).

17 april is het zo ver: het derde GroentenFruit Huis congres op Fort Wierickerschans in Bodegraven. Artificial Intelligence (AI) is het overkoepelende thema van deze inspirerende dag. De ontwikkelingen rondom digitalisering, data en AI gaan razendsnel. Wie toekomstbestendige bedrijven wil bouwen, zal moeten innoveren. Technologie-kenner en data-expert Job van den Berg neemt je met zijn inspirerende keynote en praktische workshop mee in de mogelijkheden.

Het congres omvat een interactief programma met verschillende inspirerende sprekers, het dagprogramma is naar eigen wens samen te stellen, er zijn praktische workshops om je kennis te vergroten en tijdens drankjes, hapjes, lunch en een gezellige borrel, kan uitgebreid met andere leden van GroentenFruit Huis worden bijgepraat.

Werk je bij een bedrijf dat lid is van GroentenFruit Huis? Meld je dan nu aan voor het congres via de website. Je vindt hier ook het volledige programma.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v