Werkgroep Arbo op dreef

Werkgroep Arbo op dreef

De werkgroep Arbo had de afgelopen tijd een mooie mix aan onderwerpen op de agenda staan. Praktisch de implementatie van sector overstijgende projecten als bescherm bewust en uitzendkrachten werken veilig en lange termijn investeringen in de Arbocatalogus.

E-book Gezond werken met internationale (flex) medewerkers
Met dit E-book kunnen ondernemers en HR-managers zelf aan de slag om veilig werken voor internationale en/of flex-medewerkers te bevorderen. Het E-book doorloopt acht stappen; van werving tot toezicht. Per stap staan tips beschreven en worden instrumenten aangereikt. De werkgroep Arbo wil zich gaan buigen over het verder uitwerken van instructies in beeldtaal.

Arbocatalogus
Ondernemers in de sector willen eerlijk werk en dit is voor de werkgroep Arbo onlosmakelijk verbonden aan veilig en gezond werken. Binnen Stigas worden technieken en manieren, goede praktijken, normen en praktische handleidingen beschreven voor veilig en gezond werken. De kern van het werk vormt de Arbocatalogus, de onderdelen die beschrijven hoe aan de wettelijke voorschriften (Arbowet) kan worden voldaan.

Lees hier verder

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v