Nominaties Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs

Nominaties Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs

Stigas reikt op donderdag 16 maart voor de negende keer de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs uit. Vijf prachtige bedrijven zijn genomineerd, waaronder drie bedrijven uit de glastuinbouw, zo laat Glastuinbouw Nederland weten: Berrybrothers (foto), Kwekerij Moors en SlijkermanKalanchoë.

Sinds 2015 reikt Stigas jaarlijks de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs uit aan bedrijven die serieus werk maken van gezond, veilig en vitaal werken. Aan het eind van elk kalenderjaar worden hiervoor vijf bedrijven genomineerd. In de loop der jaren is deze prijs een begrip geworden binnen de agrarische sector. Bedrijven ervaren het als een eer om genomineerd te worden. Erkenning, inspiratie en de winst van werken aan duurzame inzetbaarheid zichtbaar maken, daar gaat het om. Een deskundige en onafhankelijke jury bepaalt welk bedrijf de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs dit jaar verdient.

Nominaties glastuinbouw
Dit jaar maken maar liefst drie bedrijven uit de glastuinbouw kans op de Stigas Gezond en Vitaal Werken Prijs. Berrybrothers is een zachtfruitbedrijf van en door broers. De familie Van Zuilen teelt rode bessen, blauwe bessen, bramen, frambozen, witte bessen en zwarte bessen op twee locaties in Nederland. Inmiddels staat alweer ruim tien jaar de tweede generatie broers aan het roer; een echt familiebedrijf dus. Kwekerij Moors combineert de vertrouwde waarden van een familiebedrijf, zoals laagdrempeligheid en een platte organisatie, met innovativiteit, verantwoordelijkheid en professionaliteit. De paprikakwekerij is hartstikke modern door de vele vormen van automatisering. Sjouwen met kratjes is echt niet meer aan de orde. SlijkermanKalanchoë veredelt, vermeerdert en produceert de allermooiste kalanchoë wereldwijd. De eigen veredeling en vermeerdering draagt eraan bij dat zij de beste kwaliteit kunnen waarborgen. De beste planteigenschappen worden gecombineerd in nieuwe variëteiten, om op deze manier een hoogwaardig eindproduct af te kunnen blijven leveren.

Klik hier voor meer informatie over alle genomineerden.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v