Hoe dek je investeringsrisico af?

19-05-2017    09:05   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Op 21 juni vindt in Den Haag een gratis bijeenkomst plaats over hoe ondernemers risico's bij investeringen in ontwikkelingslanden en opkomende markten kunnen afdekken. Dit MIGA-event staat in het teken van verzekeren van investeringen in ontwikkelingslanden en opkomende markten.

Tijdens de bijeenkomst zullen de organisaties Atradius en MIGA hierover vertellen. Atradius is in Nederland een bekende partner voor het verzekeren van  investeringen in ontwikkelingslanden en opkomende markten. MIGA is een verzekeringsonderdeel van de Wereldbank en dekt overheidsgerelateerde risico's, zoals het risico van nationalisatie en van niet-inwisselbaarheid van lokale valuta. Maar ook het betalingsrisico wanneer de lokale overheid de klant is.

Ook komt een bedrijf aan het woord dat gebruik maakte van de diensten van MIGA. Na de plenaire presentaties kan men tijdens een een-op-eengesprek de eigen casus kort voorleggen. Zo’n gesprek moet men wel ruim van tevoren aanvragen.

Belangstellenden voor het evenement kunnen zich opgeven via een mailtje naar tio@spam-protectrvo.nl. Daarna ontvangt men details over de inschrijving. De bijeenkomst vindt plaats om 12.00 uur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland aan de Prinses Beatrixlaan 2 in Den Haag.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws