Reflect4Business helpt met futureproof ondernemen

24-03-2021    09:45   |    Goedemorgen

Reflect4Business is van start gegaan. “Een belangrijke stap om bedrijven te ondersteunen naar een toekomstbestendige bedrijfsvoering, met als motto; Growing your Results,” aldus mede initiatiefnemer Jan Boekestein. Wij houden de ondernemer een spiegel voor en bieden laagdrempelige, geavanceerde tools en methodieken, die mkb-ondernemers en startups inzicht bieden en helpen bij het ontwikkelen en/of updaten van hun (lange termijn) visie en strategie.

Reflect4Business werkt met vier heldere stappen: het begint bij de online QuickScan. Deze tool is gratis en geeft een ondernemer door middel van het invullen van een korte vragenlijst inzicht in het huidige strategisch niveau van de organisatie. Na het doorlopen van de QuickScan krijg je een helder rapport in je mailbox opgeleverd. Hiermee kun je zelf aan de slag of kies je ervoor om door te gaan naar de volgende stap. In stap 2 wordt er een uitgebreide diagnose gemaakt. Stap 3 bestaat uit een werksessie Visie en strategie. Stap 4 bestaat ten slotte uit de planvorming en het implementeren van het strategisch plan.

Krachtenbundeling van specialisten
Vanuit jarenlange ervaring op het gebied van ondernemen spelen de (senior) adviseurs van Reflect4Business in op een groeiende behoefte aan een nieuwe aanpak op het gebied van strategie, advies en coaching. “Gebeurtenissen in de buitenwereld hebben soms grote gevolgen voor de visie en strategie van een bedrijf. Volgen wat er in de wereld gebeurt en daarop inspelen is essentieel voor elke onderneming”, aldus Boekestein. Zelf heeft hij vanuit zijn roots in de tuinbouw een ruime ervaring als organisatieadviseur en ondernemerscoach in veel verschillende branches. De kennis en ervaring vanuit verschillende vakgebieden en sectoren komen samen en worden ingezet om (jonge) ondernemers en startups te helpen om toekomstgericht te ondernemen. Niet alleen in de tuinbouwsector. Reflect4Business beschikt over een uitgebreid netwerk van senior adviseurs en kan in elke branche toegevoegde waarde leveren.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Meer gas uit Noorwegen

Noorwegen gaat meer gas aan Europa leveren om de forse stijging van de energieprijzen te keren. Het Noorse...

Instagram: IJskoude kas?

KG Greenhouses is momenteel bezig met een project in IJsland. Daar bouwt het bedrijf een kas van 3.500 m2....