'Een 10 voor de juf' weer open voor deelname

05-06-2019    08:57   |    Goedemorgen

De campagne ‘Een 10 voor de juf’ is weer van start. De campagne spoort ouders van kinderen op de basisschool aan op de Dag van de Leraar (World Teachers Day) waardering te tonen met een vrolijke bloem of gezellig plantje.

De stichting ‘Een 10 voor de juf’ werkt door middel van deze campagne met verschillende kwekersgroepen aan een nieuw bloemen en planten geefmoment: de Dag van de Leraar. Deze dag valt elk jaar op 5 oktober, maar omdat die datum dit jaar in het weekend valt, verschuift de dag naar maandag 7 oktober.
Ook is er een verkiezing voor de leukste juf of meester van Nederland. Via verschillende social media-kanalen wordt opgeroepen om de leukste leraar aan te melden. 

Samenwerken aan geefmoment
De campagne wordt financieel ondersteund door, Coloured by Gerbera, promotiecommissie Outdoor en een reeks Vrienden. De kwekersgroepen en vrienden zetten zich gezamenlijk in voor het creëren van een nieuw geefmoment. De campagne bereikt de primaire doelgroep, ouders van kinderen op de basisschool, onder andere via social media, ouderraden en scholen. 

Wie binnen de bloemen- en plantensector wil aanhaken bij de campagne, kan contact opnemen met Agnes van den Berg via info@een10voordejuf.nl. Meer informatie vind je op de website www.een10voordejuf.nl en via Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Horti workout

Afgelopen week in de BoereGoed Buurtkas: een echte, ongeëvenaarde evening workout met Kim Helderman and...