We zeggen weer: Bonjour le Tour!

25-06-2019    10:23   |    Goedemorgen

Oké, Tom Dumoulin is dit jaar niet van de partij, maar dat weerhoudt ons niet om vanaf maandag weer te starten met het Horti Tourspel 'Bonjour le Tour'. Net als vorig jaar kan iedereen in de tuinbouw weer gratis online meespelen en kans maken op mooie prijzen.

En net als vorig jaar komt er ook nu weer een fraaie muurposter, die binnen de tuinbouw zal worden verspreid. Op de poster staan alle etappes vermeld en kun je zelf de winnaar de dag invullen. 

Wie wil deelnemen aan 'Bonjour le Tour' moet de nieuwsbrief van Goedemorgen goed in de gaten houden. Bedrijven die willen inhaken of op de muurposter willen staan met hun eigen wielerteam kunnen bellen, appen of mailen naar Aad Tijsen (tel. 06-23757240 / aad@spam-protecthollandhortimedia.nl).


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Lagere boete voor Bayer

De boete die het Duitse chemieconcern Bayer moet betalen aan een man die zegt kanker te hebben gekregen van het veelvuldig gebruik van het...

Update Spoorboekje Banenafspraak

32% van de leden van Glastuinbouw Nederland heeft aangegeven mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te hebben. 24% geeft aan...