Uniek! Download de Eurovisie scorekaart

17-05-2019    08:39   |    Goedemorgen

Wat was hij fantastisch he? We hebben het natuurlijk over de enige echte Duncan, die alle andere deelnemers in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival van het podium af speelde. Schitterend optreden, veruit de beste uit alle halve finales. Kortom, dat kan alleen maar een succes worden aanstaande zaterdag. Top 3? Tweede? Of misschien voor het eerst sinds 1975 weer een Nederlandse winnaar van het Songfestival?

Om de avond van de finale extra bijzonder te maken, is het natuurlijk een epic idee om zelf ook punten toe te kennen aan de deelnemers. Dat geeft net wat extra interactie aan jouw ongetwijfelde awesome Eurovision watch party. Speciaal om die reden hebben wij twee cijferlijstjes ontworpen. Zo kun jij laten zien hoeveel verstand je hebt van Eurovisie-liedjes.

Download op A4-formaat

Download op A3-formaat

Wij hier met de crew van HHM gaan alleen voor een overwinning van Duncan. Dingdong van Teach In uit 1975 zullen de helft van onze lezers (jullie) niet herinneren. Check de video van de laatste Nederlandse overwinning hier.  


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Horti workout

Afgelopen week in de BoereGoed Buurtkas: een echte, ongeëvenaarde evening workout met Kim Helderman and...