Syngenta communiceert met telers via video's

Syngenta communiceert met telers via video's

Het paprikateam van Syngenta probeert telers momenteel op een creatieve manier te bereiken en ondersteunen vanwege de coronamaatregelen. Via video's willen de specialisten paprikatelers op de hoogte houden en adviseren.

"We hoeven jullie niet uit te leggen dat het in de huidige situatie een hele uitdaging is om ons werk op een goede manier uit te voeren. Nu alle niet-essentiële verplaatsingen en persoonlijk contact sterk afgeraden wordt, worden we gedwongen om na te denken hoe we jullie, de telers op een creatieve manier kunnen bereiken en ondersteunen", zo laat het Syngenta Paprikateam weten.

"We maken hiervoor graag gebruik van de moderne technologie en proberen jullie via video's van onze verschillende rassen inzicht te geven over de huidige status van bestaande en nieuwe rassen. Om voeling te houden met de lokale situatie van onze klanten, vragen we hen ook om ons filmpjes door te sturen, hierdoor kunnen we ons advies beter aanpassen aan de actuele toestand."

Daarnaast is het opvolgen van de nieuwe proefrassen momenteel bijzonder moeilijk, geeft Syngenta aan. "We zijn dan ook heel dankbaar voor de klanten die ons hun feedback via een voorgedrukt beoordelingsformulier, video's, telefonisch, ... bezorgen! We begrijpen dat dit heel spannende en uitdagende tijden zijn voor elk van jullie. We helpen jullie graag waar het kan, aarzel niet om persoonlijk contact op te nemen met uw vertegenwoordiger voor advies en vragen. We hopen dat deze situatie snel verbetert en we elkaar weer face to face kunnen spreken. In de tussentijd wensen we jullie veel geluk, succes en vooral een goede gezondheid!"

Bekijk hier de video's en proefupdates


(Foto: Marcel Vis, een van de teeltadviseurs paprika bij Syngenta)

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v