Sonneveld naar Ridder

Sonneveld naar Ridder

Hans Sonneveld is in dienst getreden bij Ridder als Sales Manager Benelux. In zijn nieuwe rol zal Hans Sonneveld ondersteuning bieden aan Ridder's dealer- en partnernetwerk dat zich specialiseert in waterbehandelings- en procesautomatiseringsystemen.

Hans Sonneveld brengt zo'n 30 jaar aan ervaring mee vanuit verschillende sales- en accountmanagementfuncties in de Nederlandse tuinbouwsector. Het afgelopen decennium heeft hij als deskundige en mede-eigenaar van energieadviesbureau Enova van dichtbij de dynamische trends- en ontwikkelingen in de branche doorgemaakt. Zijn uitgebreide netwerk en opgedane kennis van de sector komen uitstekend van pas om Ridder's dealers te ondersteunen bij het realiseren van telergerichte oplossingen op het gebied van waterbehandeling, klimaatsturing en teeltmanagement.

Hans Sonneveld; "De branche waarin Ridder acteert, de toekomstplannen en de ambities sluiten goed aan op mijn persoonlijke ambities. Ik hoop met mijn ruime ervaring in de tuinbouw een belangrijke bijdrage te kunnen leveren om Ridder te helpen haar ambities waar te maken."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v