Pluukz helpt tulpenkwekers

Pluukz helpt tulpenkwekers

Normaliter is het tulpenseizoen nu op zijn hoogtepunt. Maar door de impact van de Corona crisis is deze weggevaagd; tulpen worden massaal gestort. Pluukz steunt tulpenkwekers belangeloos, door tulpen direct vanaf de kweker, op veilige afstand en tegen kostprijs te verkopen aan consumenten.

"In deze moeilijke tijd ontstaat er behoefte aan het steunen van naasten, of juist mensen die verder weg staan. Maar hoe geef je een bosje vrolijkheid, zonder allerlei social distance capriolen uit te hoeven halen? Een bosje tulpen kopen past niet in het #blijfthuis beleid. Pluukz verkoopt daarom tulpen online, direct van de kweker, met als doel de kostprijs voor deze tulpen te dekken", zo laten de initiatiefnemers weten.

De tulpen worden verkocht in grote hoeveelheden; 150, 200 of 250 tulpen per bestelling. Dit zorgt ervoor dat veel mensen een hart onder de riem gestoken krijgen en de kosten van veel tulpen terugverdient wordt. En het werkt; sinds de start op 27 maart worden er dagelijks zo'n 200 pakketten met tulpen verstuurd.

Meedoen
Op dit moment leveren 8 tulpenkwekers uit heel Nederland tulpen bij Pluukz voor de online verkoop. Het zijn hoofdzakelijk broeiers die lid zijn van Kuukz, het handelsplatform voor bloembollen. Ben je geďnteresseerd? Neem dan contact op. Ook niet leden zijn welkom. Kijk voor meer informatie op www.pluukz.nl

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v