Ondernemers verrast met grote bos gerbera's

14-01-2021    10:44   |    Goedemorgen

Joyce Lansbergen van LG Flowers uit Pijnacker heeft enkele lokale ondernemers verrast. Ze zegt het belangrijk te vinden om deze 'helden uit de buurt' de erkenning te geven die zij verdienen.

"Als persoon vind ik het belangrijk om lokaal te weten wat er speelt, betrokken te blijven en te verbinden. Ik geloof er heel erg in om krachten te bundelen, zeker ook lokaal. De crisis heeft ons allemaal in een achtbaan gezet. Ik weet uit ervaring wat een persconferentie betekent als ondernemer. Iedere keer stel ik mezelf de vraag: hoe moeten we deze keer gaan schakelen? Dit zie ik ook bij helden uit de buurt, zij schakelen continu zonder uitzicht op directe verbetering. Respect voor iedereen die het er maar mee te doen heeft!", aldus Joyce op LinkedIn.

Joyce wilde hier iets mee doen. "Positieve energie verspreiden en verbinden is juist nu zo belangrijk. Ik heb ervoor gekozen om drie helden in het bijzonder in het zonnetje te zetten. Voor mij zijn dit niet alleen de mensen in de zorg, maar ook anderen. Mensen bij wie de crisis veel impact heeft en daar desondanks het beste van maken."

Zo ging zij met een grote bos gerbera's op bezoek bij Marco Filippo, eigenaar van café De Guyter, Sabine Zondag, eigenaresse van de vernieuwde supermarkt PLUS Zondag en Joyce Vijbel, werkzaam in de thuiszorg. "Naast Marco, Sabine en Joyce zijn er nog meer helden die extra vrolijkheid kunnen gebruiken. Laten we samen een positieve vibe creëren. Wie is jouw persoonlijke held en waarom?"


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Areaal Gina gegroeid

Het areaal van het rode paprikaras Gina is wederom gegroeid, zo laat Syngenta Vegetable Seeds weten. "Er staat...