Nieuwe Commercieel Manager bij HortiPro

Nieuwe Commercieel Manager bij HortiPro

HortiPro BV heeft zich de afgelopen jaren enorm ontwikkeld als producent en distributeur van biologische- en natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen in de Europese markt. Door de sterke groei van het bedrijf in de afgelopen jaren, heeft de directie van HortiPro besloten zich te versterken met Jürgen Brokelman, die per 1 april zijn nieuwe taak zal oppakken.

Brokelman heeft in 13 jaar tijd ruime kennis en ervaring opgedaan bij ECOstyle en kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging. Zijn taak is om samen met het team de commerciële visie te bepalen en vorm te geven voor HortiPro in binnen- en buitenland.

Gerco Overweg, directeur van HortiPro, ziet ernaar uit om met Brokelman aan de slag te gaan en verwacht met hem en de vorig jaar aangetrokken technisch adviseur, Eric Kerklaan, een solide en sterk kernteam te hebben. "Hiermee kunnen we de volgende stap zetten", aldus Gerco. De komende jaren zullen er meerdere nieuwe producten aan de portfolio worden toegevoegd, dit vraagt de juiste strategie en Jürgen is hiervoor de juiste persoon.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v