GreenTech Americas naar augustus

13-03-2020    11:06   |    Goedemorgen

GreenTech Americas, de spin-off van GreenTech die eind deze maand plaats zou vinden in Mexico, is verschoven naar augustus vanwege corona.

Dat laat de organisatie vanochtend weten. RAI Amsterdam en Tarsus namen het besluit vanwege de sneller verspreiding van het coronavirus wereldwijd. Daarmee voldoen ze bovendien aan de wensen van veel exposanten en deelnemers. Veel reizigers krijgen te maken met reisrestricties, waardoor het lastig is het evenement bij te wonen. Om het event op succesvolle wijze te laten plaatsvinden, is besloten een nieuwe datum te bepalen.

Beursdirecteur Mariska Dreschler: “Door het evenement te verplaatsen naar 25 – 27 augustus hopen we onze exposanten het beste moment te kunnen bieden om hun innovaties aan een wereldwijd publiek te tonen en zaken te doen. Gezien de wereldwijde economische uitdagingen, veroorzaakt door het Corona-virus in de eerste helft van het jaar van 2020, biedt het verplaatsen van de show naar augustus geweldige kansen. Tuinbouw is belangrijk voor de wereldwijde voedselvoorziening en duurzame teelt is daarom een​​noodzaak. Zelfs in deze uitdagende tijden hebben we deskundige meningen en discussies nodig over hoe de tuinbouwsector in de wereld kan worden geoptimaliseerd."

Ga voor meer informatie of om te registreren naar www.greentech.nl


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Radijs scoort!

Dat de medewerkers van radijskwekerij Ortolanda een aardig balletje kunnen trappen, werd wel duidelijk tijdens...