Livium schilderij op weg naar Zweden

19-12-2018    15:25   |    Goedemorgen

Het kunstwerk van Livium®, dat gemaakt is tijdens de Royal FloraHollandTrade Fair, is woensdag 19 december uitgereikt aan Lex Vollebregt van OZ Planten in Aalsmeer. Hij bracht samen met zijn Zweedse klant Blomsterlandet een bezoek aan de stand van Stolk Brothers, waar het kunstwerk werd gemaakt. Blomsterlandet toonde direct interesse om het schilderij over te nemen.

Als tegenprestatie maken OZ Planten en Blomsterlandet samen het royale bedrag van €3.000,-  over aan de Hartstichting. De Nederlandse anthuriumtelers zijn ambassadeur voor de Hartstichting.

Livium is een unieke noviteit in het potanthurium assortiment. Anthura noemt het zelfs ‘Anthurium Art’ en daarom is de introductie van de plant op de Royal FloraHolland Trade Fair opgeluisterd met een schilder. Zij heeft gedurende twee dagen twee kunstwerken geschilderd met Livium als model.
Stolk Brothers uit Bergschenhoek teelt Livium. 'De actie op de beurs was een groot succes', aldus David Stolk. 'Er gebeurde letterlijk en figuurlijk wat op onze stand. De actie met de schilder had aantrekkingskracht op bezoekers en Livium viel enorm in de smaak. Het overtrof onze verwachtingen.' Het schilderij zal bij Blomsterlandet een mooie, prominente plek krijgen in het bedrijf en de eerste Livium planten zijn het schilderij al voor gegaan naar Zweden.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Regels ACM eerlijke claims

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft vuistregels opgesteld voor duurzaamheidsclaims die bedrijven...