Nederlandse kwekers ontdekken het klimaatscherm van Ridder

13-05-2019    10:03   |    Goedemorgen

Steeds meer Nederlandse glastuinders en installateurs plukken de vruchten van de schermdoeken van Ridder. De voordelen van de lokale Nederlandse ontwikkelaar en enige producent van klimaatschermen tot nu toe in het Westland, hebben inmiddels geleid tot meer dan 1.500 hectare geïnstalleerd Ridder schermdoek in Nederland.

Uitgebreid assortiment

Energiebesparende schermdoeken, diffuse schermdoeken, zonwerende schermdoeken, belichtingsdoeken, verduisteringsschermen; dankzij het uitgebreide portfolio schermoplossingen met meer dan 45 soorten klimaatschermen, een ruime voorraad en een korte levertijd krijgt Ridder als leverancier van klimaatschermen bij zowel telers als installateurs steeds vaker de voorkeur.

Mijlpaal

De Nederlandse tuinbouwsector erkent  de unieke service en innovatieve benadering van Ridder; dit jaar zijn de klimaatschermen van Ridder zelfs bekroont met een nominatie voor de prestigieuze GreenTech Impact Award. Samen met de mijlpaal van reeds 1.500 hectare schermdoek in Nederland geïnstalleerd, is Ridder zeer verheugd met deze eervolle erkenning. We willen graag alle Nederlandse telers en onze partners, installateurs en kassenbouwers bedanken voor hun vertrouwen in de schermdoeken, kwaliteit en service van Ridder!

Klik hier om de impact van klimaatschermen van Ridder te ontdekken. #MadeInMaasdijk

For more information

Ridder

www.madeinmaasdijk.nl

info@spam-protectridder.com


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Horti workout

Afgelopen week in de BoereGoed Buurtkas: een echte, ongeëvenaarde evening workout met Kim Helderman and...