Nieuwe groepen basiscursus HNT

06-07-2016    11:18   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Na de zomer gaan weer nieuwe groepen van de basiscursus Het Nieuwe Telen (HNT) van start. De gewone basiscursus HNT bestaat uit 8 bijeenkomsten verspreid over het jaar. Tijdens die bijeenkomsten worden de basisprincipes van HNT behandeld.

De volgende groepen staan in de steigers:

Groep 32 speciaal voor rozentelers
Groep 49 speciaal voor lelietelers
Groep 50 omgeving Bemmel
Groep 51 Roelofarendsveen en omgeving
Groep 52 Zuidplaspolder
Groep 53 speciaal voor chrysantentelers

De gewone basiscursus HNT bestaat uit 8 bijeenkomsten verspreid over het jaar. Tijdens die bijeenkomsten worden de basisprincipes van HNT behandeld. Er wordt in de cursus veel aandacht gegeven aan de praktische toepassing van HNT en wat daarbij komt kijken. De cursus wordt gegeven door een van de volgende drie docenten: Jan Voogt (Hoogendoorn Growth Management), Peter Geelen (Plantmonitoring.nl) en Hans Pronk (Pronk consultancy).

Voor enkele groepen is nog aanmelding mogelijk. Bij voldoende belangstelling kunnen er ook in andere regio’s of voor andere teelten nieuwe groepen gevormd worden. Voor meer informatie over de cursus en voor aanmelding kunt u terecht op de website van kas als energiebron of bij Aat Dijkshoorn, adijkshoorn@spam-protectltoglaskracht.nl of 0681 - 613 617.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Video: Schuimdesinfectie

ACTUEEL HORTI THEMA - HortiHygienz biedt op haar website diverse video's met betrekking tot hygiëne. In het...