Morgen: Bejo over Redi

20-07-2021    10:59   |    Goedemorgen

ACTUEEL HORTI THEMA - Jan Sybe Wijngaarden en Daniëlle Bruin komen morgen namens veredelaar Bejo naar de studio van Paprika Tasty Radio. Tussen 10.00 en 11.00 uur komen zij vertellen over de veredeling van broccoli en het nieuwe broccoliconcept Redi.

Redi is een concept voor paarse sprouting broccoli, waarbij gezonde inhoudstoffen worden gecombineerd met een uitzonderlijke smaak op een originele manier. Redi is zachter van textuur en verfijnder van smaak dan de alternatieven op de markt. Bejo zet hierbij in op samenwerking met de keten en in het bijzonder de retailer.

In de uitzending op Paprika Tasty Radio komen breeding manager Jan Sybe Wijngaarden en Food & Value Chain manager Daniëlle Bruin van Bejo hier morgen meer over vertellen. "Samen met onze klanten en partners in de keten delen we kennis, onderzoeken we actief kansen in de markt en verkennen we innovatieve technologieën. Daarbij blijven we dicht bij de natuur en ontwikkelen we de beste groenterassen zodat telers wereldwijd gezonde en smakelijke groenten kunnen oogsten waar consumenten van genieten. Nu en over 50 jaar", zo luidt de centrale boodschap.

Luister morgen tussen 10.00 en 11.00 uur live mee via www.paprikatastyradio.nl


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws