Koppert Cress werkt met Google Assistant

11-01-2019    09:39   |    Goedemorgen

Op de Horecava kun je in een gieter praten, die je vervolgens allerlei informatie kan geven over Koppert Cress. Het bedrijf Hooked.ia, specialist in Chatbots en Voice Assistant-toepassingen, presenteert samen met Koppert Cress de mogelijkheden voor de nieuwe voice-technologie.

Het communiceren met kunstmatige intelligentie met je stem is één van de grote trends van de toekomst. Koppert Cress doet graag aan innovatie en ziet ook kansen voor Voice in de keuken. Via het kanaal ‘De Smaakmakers’ kunnen (thuis)koks vragen stellen aan Google Assistant, waarna deze de vraag beantwoordt. Bijvoorbeeld hoe je aan de cressen komt komen, of wat bepaalde cressen toevoegen aan een maaltijd.

 

Uitbreiding met andere tuinbouwproducten
Het systeem is zelf-lerend. Hoe meer vragen er gesteld worden, hoe beter Google Assistant wordt in het correct beantwoorden van de vragen. Dat hoeft uiteraard niet beperkt te blijven tot vragen over Koppert Cress. 'We hebben bewust de keuze gemaakt om het kanaal 'De Smaakmakers' te noemen, omdat wij hier ook heel graag andere mooie tuinbouwproducten in willen onderbrengen', laat Stijn Baan weten. 'Dit maakt de techniek toegankelijk en betaalbaar voor veel bedrijven.'

 

Significante rol voice-technologie
Hoe meer tuinbouwbedrijven input over hun producten geven aan het systeem, hoe gebruiksvriendelijker het systeem wordt. Uiteindelijk zal voice-technologie ook een significante rol gaan spelen in de voedselindustrie, zowel aan de kant van de producenten, zoals Koppert Cress, als aan de kant van de eindgebruiker. ‘De Smaakmakers’ bewijst dat op de Horecava.

Bekijk de video om te zien hoe het systeem werkt.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Alle waterstromen risicovol

Recent is het eindrapport ‘Waterstromen afwijkend van drainwater’ uitgebracht. In dit rapport worden de resultaten beschreven van een...