Kennissessies voor kwekers van jonge groenteplanten

24-04-2020    10:48   |    Goedemorgen

Ook in bijzondere tijden deelt Mprise Agriware graag haar kennis over de tuinbouwsector. In mei komen er drie gratis webinars gericht op kwekers van jonge groenteplanten. Onderwerpen zijn onder andere ‘Van Excel naar échte controle’, ‘Klantgestuurd produceren’ en het genereren van stuurinformatie uit data. Tijdens de kennissessies komen experts en klantcases aan bod.

"Eerder waren we van plan om onze kennis te delen tijdens de Greentech, maar helaas is dit event uitgesteld naar het najaar. De kennissessies zijn specifiek samengesteld voor jonge groenteplanten kwekers, maar ook interessant voor kwekers van een aanverwante teelt. Automatisering binnen de tuinbouw is het onderwerp van de webinars. De kennis zal in drie aparte sessies van een uur worden gepresenteerd."

Het programma met kennissessies

Aanmelden kan door op de bovenstaande links te klikken.

Toekomstbestendig ondernemen
Arno Hogervorst, Solution architect bij Mprise Agriware benadrukt het belang van kennisdelen. “Het is belangrijk om je als kweker voor te bereiden op de wereld die ons te wachten staat. Of je nu potplanten of jonge planten kweekt; de wereld verandert. Het aansturen van je bedrijf en het nemen van de goede beslissingen kun je maar beter doen op basis van de juiste informatie en analyses. Dat zorgt ervoor dat je scherp aan de wind kunt varen en toekomstbestendig kunt ondernemen.”

Sprekers zijn onder andere: Cor Verdouw (IT-onderzoeker bij Wageningen University en Innovatiemanager bij Agriware), Eric Boerlage (Implementatie consultant) en Arno Hogervorst (Solution architect). "De huidige webinars zijn specifiek voor jonge groenteplantenkwekers. We komen binnenkort ook met webinars webinars voor potplantenkwekers. Hier kunt u alvast onderwerpen indienen."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Regels ACM eerlijke claims

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft vuistregels opgesteld voor duurzaamheidsclaims die bedrijven...