KAS Live! naar nieuw tijdstip

08-07-2020    11:00   |    Goedemorgen

Sinds enkele weken kun je elke donderdag luisteren naar KAS Live!, het radioprogramma van KAS Magazine op Paprika Tasty Radio. Vanaf morgen zal het programma een uurtje eerder worden uitgezonden dan je gewend was: van 12.00 tot 13.00 uur.

De verschuiving heeft te maken met de steeds voller wordende programmering van Paprika Tasty Radio. Om luisteraars elke dag op een vast tijdslot te voorzien van inhoudelijke tuinbouwprogramma's, is ervoor gekozen KAS Live! met ingang van morgen een uurtje te vervroegen naar 12.00 uur. Daarmee kun je op termijn elke dag naar live programma's of heruitzendingen luisteren tussen 10.00 en 13.00 uur.

KAS Live! blijft uiteraard een live programma. Presentator Jacco Strating heet je morgen tussen 12.00 en 13.00 uur graag weer welkom voor een nieuwe uitzending. Wie dan te gast zijn, hoor je morgen...

Gebruik de Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Je beluistert dé tuinbouwzender van Nederland in de kas, op kantoor, thuis en onderweg. Alle live uitzendingen zijn later op de dag ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com en Spotify.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws