'Jubileumuitkering' voor leden Coforta

'Jubileumuitkering' voor leden Coforta

Op woensdagavond 14 april 2021 heeft de Algemene Ledenvergadering van Coöperatie Coforta besloten om over te gaan tot winstuitkering aan de leden.

Het bestuur van Coöperatie Coforta is trots dat The Greenery in 2020 door gezamenlijke inspanningen een goed financieel resultaat heeft neergezet. Dit heeft er toe geleid dat het bestuur aan de algemene ledenvergadering heeft voorgesteld om een winstuitkering te doen richting haar leden. Vanwege de Corona-maatregelen vond deze vergadering virtueel plaats.

Op 14 april heeft de algemene ledenvergadering besloten om aan de leden, een winstuitkering te doen ter hoogte van 1% van de heffingsgrondslag bij The Greenery het jubileumjaar van Coforta/The Greenery. In 2021 bestaat Coforta/The Greenery 25 jaar! Dit gaat Coforta/The Greenery op verschillende momenten vieren met leden en medewerkers in de tweede helft van 2021. De algemene ledenvergadering luidde het zilveren jubileumjaar virtueel in. Dat er de afgelopen vijfentwintig jaar enorm veel gebeurd is, werd duidelijk toen de leden in een animatiefilm 25 jaar historie kregen voorgeschoteld.  

Tijdens de vergadering toonde het bestuur haar dankbaarheid richting de leden voor hun bijdrage aan deze positieve ontwikkeling. "Het bestuur ziet het als de bevestiging dat de juiste samenwerking zorgt voor het gewenste resultaat", sprak voorzitter Gerard Pronk. "Samen met de leden, de medewerkers en klanten van The Greenery zijn we iedere dag bezig om de keten voor groente en fruit te moderniseren en te versterken. Door duurzaam te telen, de inzet van data, doorlopende innovatie en optimalisatie van kwaliteit op zowel producten als diensten, maken we samen het verschil. Ook in 2021 zal Coforta/The Greenery  werken aan verdere verbeteringen en een gezonde toekomst! Een positief resultaat en het toetreden van nieuwe leden bevestigt dat we op de goede weg zijn."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v