Incotec zet ISF-steun komende jaren voort

Incotec zet ISF-steun komende jaren voort

Zaadverbeteringsbedrijf Incotec zal de International Seed Federation ook de komende drie jaar blijven ondersteunen. Erik Jan Bartels, Managing Director van Incotec, en Michael Keller, Secretaris-Generaal van het ISF, ondertekenden de overeenkomst op maandag 16 mei tijdens het jaarlijkse ISF World Seed Congress, dit jaar in Barcelona.

Met deze overeenkomst blijft Incotec een van de belangrijkste partners voor het ISF, met de nadruk op de sponsoring van het ISF-golftoernooi, dat traditioneel het begin van de week van het World Seed Congress markeert. 

Erik Jan Bartels, Managing Director van Incotec: "Met deze overeenkomst blijft Incotec het ISF en haar belangrijke rol als spreekbuis van de wereldwijde zaadsector, ondersteunen. We zijn blij dat we dit waardevolle werk kunnen supporten en op die manier kunnen bijdragen tot duurzame landbouw en voedselzekerheid."

Michael Keller, secretaris-generaal van ISF: "Namens ISF ben ik zeer verheugd onze samenwerking met Incotec de komende drie jaar voort te zetten. We delen een diep inzicht in de behoefte aan voortdurende innovatie in de zaadsector en het belang van zaadkwaliteit om tegemoet te komen aan de behoeften van boeren en telers wereldwijd. Dit is in lijn met ISF's visie van een wereld waar de beste kwaliteit zaden toegankelijk is voor iedereen, ter ondersteuning van duurzame landbouw en voedselzekerheid."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v