GTC Days: online shoppen

GTC Days: online shoppen

Nu de dagen steeds korter worden gaan we richting de wintereditie van de Waterdrinker GTC Days. Dit keer net even anders dan normaal. Van 1 tot en met 3 november vinden namelijk de digitale GTC Days plaats. Kom online shoppen en laat je verrassen door het speciale aanbod.

Gelukkig is niet alles anders... De inkopers van Waterdrinker hebben namelijk wel gezorgd dat er een prachtig assortiment beschikbaar is. Ontdek de nieuwste en meest bijzondere planten en shop deze direct online of laat je inspireren door het nieuwe thema 'Mystic Vibes' en scoor meteen producten volgens deze laatste trend.

De digitale GTC Days zijn te bezoeken via de Waterdrinker webshop: www.waterdrinker.nl. Ben je benieuwd naar het online assortiment, maar heb je nog geen inloggegevens? Neem dan contact op met je persoonlijke verkoper of het online Waterdrinker team.

Natuurlijk staat veiligheid in deze tijd voorop. In het Waterdrinker Green Trade Center zijn de extra voorzorgsmaatregelen nog steeds van kracht. Er wordt alles aan gedaan om het inkopen in het GTC zo prettig en veilig mogelijk te maken voor klanten en medewerkers. Meer informatie over de voorzorgsmaatregelen is te vinden op de website van Waterdrinker.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v