Gratis coronatest voor bedrijven met snel resultaat

08-04-2021    09:38   |    Goedemorgen

Corona Test Westland is een samenwerking aangegaan met de arbodienst Arbo.nu. Middels deze samenwerking is het mogelijk om jouw personeel gratis een sneltest te laten ondergaan wanneer er binnen jouw bedrijf personen zijn die klachten hebben of als er personen in contact zijn geweest met iemand die positief getest is.

Jouw personeel heeft in 20 minuten de uitslag en kan direct weer aan het werk als deze negatief blijkt te zijn. De testen worden uitgevoerd aan de Verdilaan 3b in Naaldwijk.

De antigeen sneltest die wordt uitgevoerd is een door het RIVM gevalideerde test en wordt gefaciliteerd door het ministerie van VWS. Deze regeling is opgezet om werkgevers de mogelijkheid te geven hun personeel snel te kunnen laten testen om het productieproces zo min mogelijk te verstoren. Na aanmelding van jouw bedrijf bij Arbo.nu, zal deze zorgdragen voor het inplannen van de afspraken.

Je kunt jouw bedrijf aanmelden via coronatest@spam-protectarbo.nu onder vermelding van ‘personeel testen bij Corona Test Westland’. Deze regeling geldt voor de locatie Westland.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Mamabubbel...

In het afgelopen jaar hebben moeders meer rollen vervuld dan ooit. Vaak vanuit huis zijn de moeders: juf, kok,...