Fruit Logistica opent registratie

Fruit Logistica opent registratie

'All in ONE' is het motto van de toonaangevende vakbeurs voor de mondiale fruithandel, die van 8 tot en met 10 februari 2023 in Berlijn zal worden gehouden. Standregistratie voor exposanten is mogelijk tot 31 juli 2022.

Wanneer de mondiale vers fruitindustrie van 8 tot 10 februari 2023 op één plaats in Berlijn bijeenkomt, zal het motto zijn: 'All in ONE'. Bedrijven die ervoor kiezen voor Deelname aan de beurs profiteren van het feit dat Fruit Logistica de belangrijkste wereldwijde spelers van de industrie onder één dak verenigt en de gehele waardeketen voor vers fruit en verse groenten vertegenwoordigt, van de teler tot de point of sale.

Hoe belangrijk de Fruit Logistica voor de industrie is, blijkt uit de resultaten van de Enquęte onder exposanten en vakbezoekers van dit jaar. Daaruit blijkt onder meer dat 85 procent van de exposerende bedrijven het zakelijke succes van hun beursdeelname positief beoordeelt en dat ongeveer 80 procent van de vakbezoekers in hun bedrijf leidinggevende functies bekleedt. Dit zijn twee van de belangrijkste redenen waarom de deelname aan de Fruit Logistica zo cruciaal is voor het commerciële succes van vele ondernemingen in de industrie van de verse producten.

Kai Mangelberger, Projectleider Fruit Logistica: "Fruit Logistica brengt niet alleen de deelnemende bedrijven samen met de belangrijkste besluitvormers, maar vergemakkelijkt ook persoonlijke ontmoetingen, die zo belangrijk zijn in de industrie Verse groenten en fruit, die in hoge mate op vertrouwen is gebaseerd. Met slechts één beursoptreden en met slechts één reis ontmoet u de hele wereld van de fruithandel. Of simpel gezegd: All in ONE."

Tot eind juli kunnen bedrijven zich aanmelden voor de Fruit Logistica 2023. Alle informatie over stand-registratie is beschikbaar op de website. Vragen over de deelname aan de beurs worden beantwoord door het Berliner Team van de Fruit Logistica of een van de wereldwijd 150 Buitenlandse vertegenwoordigingen van de Messe Berlin.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v