Presentatie Mardenkro op GreenTech

06-06-2014    10:03

Mardenkro houdt tijdens de GreenTech volgende week in de RAI een presentatie over diffuus licht en de voordelen ervan. Dat gebeurt in het Energy Pavilion op woensdag en donderdag.

Op woensdag 11 juni is dat om 12.00 uur tot 12.30 uur en  op de donderdag 12 juni van 14.30 uur tot 15.00 uur. Het thema van deze presentatie zal zijn: Diffuus licht en de voordelen hiervan.

Mardenkro introduceert tijdens de GreenTech: 'The bright side of growing' van ReduSystems'. Het bedrijf geeft aan een speciaal team van consultants te hebben die telers begeleiden bij de juiste ReduSystems producten. 'Samen met de kweker proberen zij de doelstellingen te realiseren en meerwaarde aan te tonen. Wij werken actief samen met een (inter)nationaal netwerk van onafhankelijke teeltvoorlichters om ook in het buitenland hoogwaardige productondersteuning aan te bieden', aldus het persbericht van Mardenkro. Daarnaast is het salesteam van ReduSystems getraind om technische productondersteuning te bieden afgestemd op locatie en gewas.


Reacties (1)

Jeannine Marteaux at 16.06.2021

Met vriendelijke groet, wij staan ​​tot uw beschikking voor elk financieel probleem. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en we helpen u snel en gemakkelijk hier:
axa.finance.infos@fancier.com
hartelijk

Reageer op dit bericht

Meer nieuws