Video: IPM in Essen (2011)

05-12-2017    07:28   |    Goedemorgen

KAStv heeft in de loop der jaren flink wat video’s geproduceerd. Op deze plek plaatsen we elke dag een nieuwe video óf een video uit het roemrijke verleden van KAStv.

In 2011 deden we ook al aan de IPM in Essen. Toch één van de toonaangevende beurzen in de tuinbouwsector, kunnen we wel stellen. Daarom interessant om nog eens terug te blikken met behulp van de reportage die we toentertijd maakten. Onder andere Mia Timmer (International Horti Fair), Pieter Mol (Syngenta) en Bert Kroeze (Royal van Zanten) komen aan het woord.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een video van uw evenement dat u aan de tuinbouwsector wilt laten zien, dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen!

Bekijk de video hier.


Reacties (3)

Jeroom Remmers 3 weeks ago

Interessant experiment! Hoeveel duurder worden de ongezondere kazen (en andere producten) en hoeveel goedkoper de gezondere kazen (en andere producten)? Wordt dit ook met vlees gedaan: wit (liefst biologisch) vlees goedkoper en rood en bewerkt vlees duurder? En waar liggen deze 8 COOP vestigingen?

Leny Valstar 2 weeks ago

Beetje wrang experiment. Zolang de hoge belasting op gezonde voedingsmiddelen er voor zorgt dat mensen met een krappe beurs in feite geen andere keus hebben dan slechte voedingsmiddelen te kopen.....
Er wordt denk ik nog teveel verdiend aan ongezond eten dus waarom dit experiment. Gewoon ongezond eten onbetaalbaar maken. Scheelt uiteindelijk kapitalen aan gezondheidszorg.

Jan Nieland 2 weeks ago

De definitie gezond en ongezond is van belang maar ook essentieel en niet essentieel. Op zich interessante studie.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Van Vader op zoon...

Zo vader, zo zoon! Thom van der Voort vormt nu de directie van Van der Voort Tomaten en heeft begin vorig jaar...

Stuur je bladluizen op!

In de glastuinbouw komen veel verschillende soorten luizen voor. Herkenning van de juiste luis is belangrijk...