Drie dagen live radio vanaf HortiContact!

Drie dagen live radio vanaf HortiContact!

Voor iedereen die niet (alle dagen) naar Evenementenhal Gorinchem kan komen maar toch niks wilt missen van HortiContact, wordt vanuit de KAS2030 NEWS Lounge drie dagen lang live radio gemaakt door tuinbouwzender Paprika Tasty Radio.

Radio DJ Mark van Dale, podcastspecialist Timothy Meurink en moderator Maurice Wubben verzorgen deels de uitzendingen, die van 13.00 tot 19.00 uur staan gepland.

Aad Tijsen van Holland Hortimedia, het mediabedrijf waar de tuinbouwzender onderdeel van uitmaakt, is super blij met de door HortiContact aangeboden faciliteiten om live radio te kunnen maken. "We gaan dan ook zorgen voor informatieve radio-uren met zowel live podcasts, live debatten en live radio. Dat doen we samen met Wageningen University & Research, KAS2030, Easyfairs en Goedemorgen."

Paprika Tasty Radio is te beluisteren via de gratis te downloaden app (Apple en Android), via alle bekende radio apps of gewoon via de site. Wil je langskomen in de radiostudio in Gorinchem? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt het team van Paprika Tasty Radio vinden in de KAS2030 NEWS Lounge op het Next Level in de Evenementenhal.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v